Seac SNORKELMASK UNICA ADULT

€69,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 -2 Werkdagen

De SEAC SUB Unica L-XL is een volgelaat snorkelmasker voor volwassenen en wordt ook wel een full face snorkelmask genoemd. Met het Unica snorkelmasker kun je snorkelen onder water en gewoon blijven ademen door de mond en neus, zoals je dat altijd doet. Het snorkelmasker biedt je een 180 graden breed gezichtsveld door de grote en brede lens waardoor je tijdens het snorkelen een panoramisch gezichtsveld hebt en goed om je heen kunt kijken en kunt genieten van de wereld onder water.

De naam zegt het allemaal - Unica - is SEAC SUB's exclusieve volgelaat snorkelmakser. Zelfs de kleinste details zijn minutieus gemaakt om ervoor te zorgen dat je op een natuurlijke en comfortabele manier kunt ademhalen door neus en mond tijdens het snorkelen. De snorkelmasker Unica heeft een aantrekkelijk design en maakt gebruik van gepatenteerde technologiën.

Het snorkelmakser is gemaakt uit een polycarbonaat frame en heeft silicone afsluitranden. Hierdoor zit het snorkelmasker comfortabel en wordt voldoende bescherming en ondersteuning aan het gezicht geboden. De 180 graden brede lens is gemaakt uit polycarbonaat en biedt een breed gezichtsveld en een scherp en helder zicht zodat je al het moois onder water goed kunt zien. De comfortabele en flexibele hoofdband is verstelbaar en houdt het gezichtsmasker goed op zijn plaats.

Met het snorkelmasker op kun je tijdens het snorkelen gewoon door de mond en neus blijven ademhalen. Uitgeademde lucht wordt aan de voorkant weggeleid door een gepatenteerd systeem. Hierdoor gaat uitademen gemakkelijk en geruisloos. Een apart systeem voor in- en uitademen zorgt ervoor dat de lens niet beslaat.

Het snorkelmasker heeft een oranje gekleurde dry-top snorkel waardoor voorkomen wordt dat water in de snorkeltube komt. Door de felle oranje kleur van de bovenkant van de snorkel wordt maximale zichtbaarheid geboden in het water en ben je ook zichtbaar voor andere.

Het snorkelmasker biedt ook plaats aan een camera, zoals een GOPRO. Hiervoor dien je de optionele camera mount te bestellen.

Het snorkelmasker Unica L-XL is geschikt voor volwassenen.

 

Kies de juiste maat
Het Unica snorkelmasker is leverbaar in meerdere maten.
Meet de lengte van je gezicht van kin tot aan je ogen. 
Lengte langer dan 12,5 cm > maat L/XL
Lengte tussen 11,5 en 12,5 cm > maat S/M
Lengte tussen 10,0 en 11,5 cm > maat XS/S
Lengte kleiner dan 10 cm > maat junior

0 sterren op basis van 0 beoordelingen