CCM JETSPEED FT6 PRO SKATES SR

€949,95
Artikelnummer: 4926255
Beschikbaarheid: In backorder

De CCM Jetspeed FT6 Pro ijshockeyschaatsen draaien om prestatie en acceleratie, met Game Ready Fit voor de beste pasvorm. Het RFM composiet is van NHL-kaliber, licht van gewicht en extra sterk. De voering houdt je voeten droog en de ijshockeyschaatsen licht door de vocht afvoerende functie. De extra EVA schuim- laag zorgt voor een goede pasvorm en comfort. De flexibele pees zorgt voor grote bewegingsvrijheid wat er voor zorgt dat je beter af kan zetten.

Het memory-foam rond de enkel is naadloos en vormt zich anatomisch rond de voet voor de ultieme pasvorm en comfort. De tong van de schaats is metatomisch, met een lichtgewicht kern en memory foam. De tong heeft extra bescherming tegen lace-bite. Het voetbed geeft ultra lichtgewicht comfort, vormt zich naar de voet en heeft grip support voor de hiel.

De houder van de schaats heeft een quick-release holder met een “bladelock” systeem en verbeterde draaiknop die 136% groter is, met verbeterde textuur voor verbeterde grip. Dit alles zorgt ervoor dat je extra snel van runner kunt wisselen. De schaatsen zijn geschikt voor het verwarmen in een schaatsoven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen