CCM JETSPEED FT4 SHOULDER PADS SR

€199,95
Artikelnummer: 3433719
Beschikbaarheid: In backorder

De Jetspeed FT4 schouderbeschermers zijn erg licht van gewicht en zijn geoptimaliseerd om je de ultieme bewegingsvrijheid te geven, terwijl het de techniek biedt om je veilig te houden tijdens impact. De FT4 is taps-toe lopend en door de grote bewegingsvrijheid kun je je nu voortbewegen op topsnelheid zonder dat het je verzwaard!

De nieuwe geüpdatet stijl zorgt ervoor dat je kan pronken in de kleedkamer en geeft je zekerheid in je bescherming terwijl ze achter je aan zitten!

De nieuwe designs met verbeterde bewegingsvrijheid hebben PE gegoten foam en bieden professionele en competitieve spelers zowel lichtgewicht bescherming en optimale bewegingsvrijheid. De kappen zijn gemaakt van ultra-licht U-foam en bieden professionele bescherming. Gemaakt van ongelofelijk licht en extreem duurzame EPP core (lage dichtheid, hoge elasticiteit). De beschermende laag PE foam in de torso biedt betrouwbare bescherming dat verassend licht van gewicht blijft. Voor extra, aanpasbare bescherming is de buikvulling verlengbaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen