CCM JETSPEED FT6 PRO PANTS SR

€219,95
Beschikbaarheid: In backorder

De Jetspeed FT6 Pro Ijshockeybroek heeft een Aer-Tec warmteregelingssysteem, dit zorgt voor maximaal ademend vermogen en een goede luchtstroom. De FT6 Pro ijshockeybroek is licht van gewicht en is tegelijkertijd flexibel, ideaal voor snelle spelers op een hoog niveau.

De wijde opening aan de voorkant met stretch panelen zorgen voor een naadloze overgang en goede bewegingsvrijheid. De broek heeft een wijdere riem die niet zal draaien, en een verborgen rits van 2.5 cm lang zodat je alles naar wens kunt aanpassen. De voering met Dryfoam technologie is waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat de voering minder zweet absorbeert zodat je droog blijft, en je bescherming licht.

De heupen zijn gemaakt van plastic kappen met een uitlaatsysteem. De bescherming voor het ruggengraat en staartbeen hebben ook ventilatie-poorten. Dit zorgt voor professionele bescherming en goede bewegingsvrijheid. Het dijbeen biedt professionele bescherming en heeft een rits, zodat je de maat kan aanpassen naar wens. De buitenkant van de broek is gemaakt van hoge kwaliteit nylon, verstevigd op alle belangrijke gebieden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen