CCM Jetspeed FT6 Pro Gloves SR

€229,95
Artikelnummer: 4799843
Beschikbaarheid: In backorder

De Jetspeed FT6 Pro Ijshockeyhandschoenen hebben een Aer-Tec warmteregelingssysteem, dit zorgt voor maximaal ademend vermogen en een goede luchtstroom. De FT6 Pro is voorzien van een nieuw systeem op de rug van de hand. Dit systeem volgt perfect de anatomische vorm van de hand. De voering heeft maximale ventilatie door het gaas van de Aer-Tec en absorbeert minder zweet zodat je licht blijft en zorgt voor direct en langdurig comfort.

De vingers zijn voorzien van Zotefoam, hoogwaardig schuim. De wijsvinger bestaat uit 3 delen waardoor je meer bewegingsvrijheid ervaart. De duim heeft een 2-delige Pro-flexthumb voor extra mobiliteit en uitstekende grip op je ijshockeystick.  Dit zorgt voor de beste ratio wat betreft bescherming in combinatie met gewicht.

De palm heeft Pro Clarino kunstleer met verstevigde textuur. De naadloze overgang tussen palm en manchet aan zowel de binnen en buitenkant zorgt voor optimale interactie met je stick. De manchet heeft een open flexcuff voor onbelemmerde polsbeweging, bescherming en ademend vermogen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen