CCM Jetspeed FT4 Pro Shin Guards SR

€174,95
Beschikbaarheid: In backorder

De Jetspeed FT4 Pro beenkappen zijn erg licht van gewicht en zijn geoptimaliseerd om je de ultieme bewegingsvrijheid te geven, terwijl het de techniek biedt om je veilig te houden tijdens impact. De FT4 Pro zijn taps-toe lopend en door de grote bewegingsvrijheid kun je je nu voortbewegen op topsnelheid zonder dat het je verzwaard!

De nieuwe anatomische, nauwsluitende pasvorm van de Jetspeed FT4 Pro zorgt voor een aansluitende pasvorm die niet omvangrijk is. De scheenbeschermers zijn licht van gewicht en hebben een optimale mobiele bescherming voor een geoptimaliseerde hoogwaardige bescherming voor professionele spelers.

Het HD foam van de kuit beschermstukken hebben een verbeterde bescherming, met lichtgewicht maar zeer sterk materiaal voor maximum impact. Ze hebben ook extra schuurbestendigheid om je te beschermen tegen het schuren van de tong van de schaats. De geoptimaliseerde anatomische geometrie van de verbeterde knie-en-scheen kappen bieden meer bewegingsvrijheid, plus de Jetspeed constructie zorgt ervoor dat de kracht van impact weg van de knie wordt geleid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen