CCM JETSPEED FT4 PANTS SR

€169,95
Beschikbaarheid: In backorder

De Jetspeed FT4 ijshockeybroek is ontworpen om meer bewegingsvrijheid te geven, en meer comfort, tijdens het spel. Het verbeterde mobiliteits-ontwerp sluit mooi aan op het lichaam, zodat er minder wrijving ontstaat en je je kunt blijven bewegen op topsnelheid. De easy-fit opening en stretch-panels zorgen voor verbeterd comfort en geen veters die in de weg zitten. De verfijnde styling zorgt voor een verbeterde duurzaamheid en flexibiliteit, terwijl je tegelijkertijd eruit springt!

De FT4 zijn gemaakt met getextureerde zijpanelen en versterkt polyester. De FT4 ijshockeybroek hebben een taps toe-lopend ontwerp voor het gevoel dat je in verbinding brengt, terwijl het tegelijkertijd erg licht is en flexibel. Ze zijn uitermate geschikt voor pro’s en competitieve spelers.

Voor aanpassen is er een easy-fit met ingebouwde riem systeem en 1” rits. De wijde voor-opening heeft stretchy, funtionele panelen met een naadloze bevestiging voor grote bewegingsvrijheid. De geïntegreerde wijdere riem en verborgen 1” rits zorgen ervoor dat de broek geheel aanpasbaar is en geeft een optimale pasvorm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen